Wednesday, August 5, 2009

jom main bowling kak!!!!



itulah dia rengekkan adik2 ku yang semakin membesar..weekend lepas 02/08/2009, adik2 dtg kerumah. pada mulanya dia nak ajak kakak nya g zoo.. jalan2.. tapi memandangkan kakak nya malas nak jalan dalam zoo tu...so, terkeluar idea ajak g main bowling...sempena pembukaan bowling baru kat melaka nih...kitorg pon p lah merasmikan,,,hehhehe...melaka international bowling centre (MIBC)..tapi agak mahallah jugak main kat sini berbanding kat mahkota..inilah dia kaki2 bakal menggantikan shalin...hahahaha

seronok nya adik2 ku...fahmi, nazrul dan daniel...my sis pon ader gak...dia skrg jd driver 3org hero nih...
inilah kami...daniel, akak linda, abang p, kat blakang plak akak nanie, nazrul, dan jurugambar fahmi...seronok.........
dan keesokan nya dorg ajak lg...soh bw dorg g main bowling lagik....adusss....
nantilah ye dik...

5 comments:

ima_yo said...

jah ko semakin lawo n putehla..huhuhu..kakak ko mcm kurus plak..mane adik lelaki ko yg pandai masak tuh?huhuu..

deedaa.jijah.linda said...

tu dah besau tua bangka...wat per bawak...masing2 ngan kerja msg2...kurus ker nani...nih aku marah nih....dalam gambar je kot...

hafiztahar said...

aku dah men bowling kat situ...best ooo world class lah beb nant kite men skali nak raya pertama.....jum arrr....

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Macam dan bersawang lah blog nie...
Silap silap kena trekking baru leh sampai....

deedaa.jijah.linda said...

best kan pis....aku main priet kalah...hahahhaha