Tuesday, November 11, 2008

UTeM NeTbALLeRs



















menjelang sukan staff yang berlangsung di Sarawak Jun lalu telah membuka mata2 yang memandang sinis dan memandang sebelah mata terhadap kemampuan budak2 netball.



ader jer yang tak puas hati ngan team kami..walaupun hampir semua atlit dah berkeluarga tapi masih mantap....hahhahah...



UTeM juara lagi sukan staff.....4tahun berturut2....tu yg ramai x puas hati tu...kami main secara professional...x main kotor...

masa final walaupun UKM lead banyak gol tinggalkan kitorg 1st half,....tapi ktorg bangkit 2nd half....meninggalkan mereka beberapa gol sehingga masa tamat...kami di booooooo......oleh semua team especially UIA....diorg musuh tradisi kami setiap tahun...sebab x dapat kalahkan kitorg...semua sokong UKM...xper...tu x jadi masaalah....dengan deffend kitorg tngah mengandung 4 bulan tetap main untuk menang...Alhamdulillah dengan pengorbanan semua team dapat membuahkan kemenangan...KAMI JUARA LAGI....MASUK PAPER LAGI...

Saat-saat mencemaskan pon masih boleh tersenyum....coach brief dengan kata semangat dan penuh harapan mengharap kemenangan dari kami....padahal hanya Tuhan yang tau macam maner dalam hati nih berdetak.......


kat airport menunggu flight ke unimas untuk berjuang ke "SUKAN STAF ANTARA UNIVERSITI MALAYSIA 2008"....chaiyooookkk.....chaiyoookkkk.....

3 comments:

ceritera melankoLis & sang ArJuna said...

hg xlawan lg team kolej aku..
hahaha...

Anonymous said...

askum..jah miz u... yan

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Dah mula bersawang dah blog nie.
Tuan empunya mungkin dah terlupa kot.....

Cheers...